flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації судів»

15 березня 2019, 14:14

14 березня 2019 року  Національною школою суддів України, за ініціативи та у співпраці з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Вінницькій області та Міжрегіональним управлінням Національного агентства з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях було проведено семінар на базі Господарського суду Вінницької області для працівників апаратів місцевих судів Вінницької області на тему: «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації судів».

         У роботі семінару взяли участь лектори від Національної школи суддів України: начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк та заступник керівника апарату Хмельницького апеляційного суду Наталія Гуменюк.

З відповідними виступами в роботі семінару взяли участь заступник начальника ТУ ДСА України в Вінницькій області Олег Кислиця, начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Костянтин Герасимюк, головний спеціаліст-юрисконсульт Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Сергій Починок,  керівник апарату Вінницького апеляційного суду Наталя Король, завідувач сектору по роботі з персоналом ТУ ДСА України в Вінницькій області Олег Рудик, керівник апарату Сьомого апеляційного адміністративного суду Олена Мілієнко та начальник відділу по роботі з персоналом Сьомого апеляційного адміністративного суду Альона Тищишина.

       Основними темами для обговорення стали:

  • Проходження  державної служби та проблемні питання, що виникають в роботі. Умови та порядок прийняття на державну службу та порядок звільнення з державної служби;
  • Організація роботи кадрової служби в умовах реорганізації суду. Особливості складання та правила ведення кадрових документів. Визначення структури та штатного розпису в новоутворених судах. Першочергові розпорядчі акти щодо організації роботи новоутвореного суду;
  • Планування роботи та особливості дій служби управління персоналом у судах під час реорганізації судів;
  • Проведення конкурсів на заміщення вакантних посад державних службовців з урахуванням специфіки судової системи.
  • Актуальні питання щодо звільнення, переведення суддів і працівників апарату у зв`язку з реорганізацією суду.

 

      Учасники та гості семінару мали змогу отримати відповіді на поставлені запитання та прийняти участь у дискусіях щодо організації ефективної роботи служби персоналу під час та після реорганізації суду.

     На завершення, учасникам вищезазначеного семінару вручені сертифікати Національної школи суддів України.