flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з керівниками апарату судів

25 вересня 2009, 14:10

Територіальним управлінням державної судової адміністрації у Вінницькій області  22 вересня 2009 року проведено навчання з керівниками апарату  загальних місцевих судів області. На навчанні розглядалися питання взаємодії з органами виконавчої влади, територіальним управлінням з питань забезпечення діяльності суду, здійснення організаційного забезпечення ведення планово-фінансової та бухгалтерської роботи, організації роботи зі зверненнями громадян та інші питання, пов’язані з організацією роботи суду.

Для проведення навчання щодо діяльності архіву суду було запрошено заступника директора державного архіву Вінницької області з науково-методичної роботи, кандидата історичних наук Винокурову Ф.А., яка надала інформацію щодо підготовки судових справ і матеріалів для передачі на державне зберігання.

Крім того, у навчанні взяли участь заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України  у Вінницькій області Тимчуренко В.М. та завідувач сектору цього ж  управління Починок С.Д. надали інформацію щодо особливостей проходження державної служби та ведення кадрового діловодства відносно державних службовців.

 

Відділ організації діяльності судів,

судової статистики, звітності та

юридичного забезпечення