flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адаптивний карантин продовжено до 31 жовтня

28 серпня 2020, 13:30

Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину із посиленням обмежень для «зеленої» зони до 31 жовтня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 26 серпня.

Посилюються обмежувальні заходи на території регіонів. В регіонах із "зеленим" рівнем епідемічної небезпеки буде заборонено проведення дискотек, роботу нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організації дозвілля, а також проведення концертів (крім тих, що проводяться закладами культури, для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності).

Також з метою запобігання поширенню на території України другої хвилі гострої респіраторної хвороби СОVID-19 Урядом запроваджуються тимчасові обмеження на в'їзд в Україну іноземцям. Обмеження триватиме із 00:00 год. 28 серпня по 00:00 год. 28 вересня.

 

Крім цього, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 27 серпня, затверджено рішення про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. З 00 год. 00 хв. 31 серпня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування протягом 14 днів. Детальна інформація за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/news/v-ukrayini-vstanovleno-novi-rivni-epidemichnoyi-nebezpeki-poshirennya-covid-19-rishennya-komisiyi-teb-ta-ns

 

Міста Вінниця, Жмеринка, Козятин та Могилів-Подільський, Вінницький, Жмеринський, Калинівський, Могилів-Подільський та Хмільницький райони Вінницької області віднесені до жовтої епідемічної зони.

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області продовжує дотримуватися карантинних заходів для стримання поширення коронавірусної інфекції.