flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Конституції України

26 червня 2020, 15:06

Шановні колеги, друзі !

 

День Конституції України традиційно відзначається 28 червня, і у 2020 році офіційне свято припадає на неділю. Рівно 24 роки тому громадяни України отримали Основний Закон, який гарантує їм права та свободи, який наблизив Україну до країн з розвинутою демократією.  Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності, гарант незалежності та соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

 

Від імені колективу Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання зі святом — Днем Конституції України!

Нехай ця урочиста подія сповнює вас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей. Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу!

 

 

                                                       З повагою

                                                       Начальник територіального управління                                                                                                       Василь Білик