flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Схвалено і затверджено описи справ місцевих загальних судів

18 листопада 2022, 16:53

18 листопада відбулося засідання експертно перевірної комісії Державного архіву Вінницької області під головуванням заступника директора Фаїни Винокурової, де розглядалися результати науково-технічного опрацювання документів, що утворилися в діяльності місцевих загальних судів Вінницької області.

Судову систему на засіданні представила Ніна Колодько – завідувач сектору територіального управління. На засіданні ЕПК ДАВО відповідно до протоколу № 7 схвалено та погоджено описи справ 12 місцевих загальних судів: Барського, Гайсинського, Калинівського, Крижопільського, Літинського, Піщанського, Тульчинського, Чечельницького, Шаргородського районних судів та Козятинського, Могилів-Подільського та Хмільницького міськрайонних судів.

Загалом, у 2022 році ЕПК ДАВО схвалено і погоджено описи справ 25 місцевих загальних судів області.

Попри відтік кваліфікованих працівників апарату, в умовах дефіциту паперу, повітряних тривог та відключення електроенергії працівники апарату судів забезпечили науково-технічне опрацювання документів та судових справ, а  13 судів у цьому році забезпечили впорядкування документів та судових справ з 2019 по 2021 рік.