flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Місцеві загальні суди Вінницької області розпочали опалювальний сезон!

11 листопада 2022, 11:01

         Територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Вінницькій області ще в травні 2022 року було сформовано заходи щодо підготовки місцевих загальних судів області до роботи в осінньо-зимовий період 2022-23 років.

         У рамках наданих повноважень, враховуючи обставини обмеженого фінансування та умов воєнного стану, територіальному управлінні у співпраці з головами та керівниками апарату суду вдалося реалізувати переважну більшість заходів та забезпечити плановий початок опалювального сезону усіма 29-ти місцевими загальними судами. Опалення в установах судової системи розпочалося з першої декади листопада місяця, з урахуванням температурних показників атмосферного повітря та режиму максимальної економії бюджетних коштів.

         Наразі, погашено заборгованість за використані енергоресурси у попередньому опалювальному сезоні; проведено необхідні тендерні закупівлі та придбано вугілля, дрова, паливні брикети; здійснено повірку лічильників та димо-вентиляційних систем; проведено навчання операторів котелень, відповідальних працівників за роботу з газовими котлами; укладено відповідні договори на постачання теплової та електричної енергії, газу; вирішено інші організаційні питання для стартування опалювального сезону.

         Системна та злагоджена робота територіального управління з керівництвом судів стали запорукою належної  підготовки судів до роботи в осінньо-зимовий період.

 

Заступник начальника управління                                                                                                               Олег КИСЛИЦЯ