flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з керівниками апарату судів та їх заступниками з питань організаційного забезпечення діяльності місцевих загальних судів в період воєнного стану.

08 липня 2022, 12:51

07 липня 2022 року в територіальному управлінні відбулась нарада у режимі ВКЗ з керівниками апарату судів та їх заступниками щодо актуальних питань організаційного забезпечення діяльності місцевих загальних судів в період воєнного стану та обмеженого фінансування.

В нараді взяли участь: Олег КИСЛИЦЯ – заступник начальника управління, Олена ЛІФВІРОВА – завідувач сектору з питань управління об’єктами державного майна, Ніна КОЛОДЬКО – завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики, Олег РУДИК – завідувач сектору по роботі з персоналом, Валерій ДЕМ’ЯНИК – начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, Ірина ВОЛОЩУК – завідувач юридичного сектору.

Обговорено питання щодо підготовки судів до роботи в опалювальному сезоні 2022-2023 років. Проаналізовано стан залишків твердопаливних матеріалів в судах, визначено пріоритети щодо погашення заборгованості за теплову та електричну енергію, поставки газу.

Зауважено на необхідності економного та раціонального використання судами товарно-матеріальних цінностей.

Доручено активізувати роботу щодо реалізації заходів з питань пожежної безпеки. Наголошено на затвердженні єдиної форми оперативної статистичної звітності щодо стану здійснення правосуддя місцевими загальними судами. Детально проаналізовано кошторис видатків на 2022 бюджетний рік та його помісячний розподіл. Акцентовано увагу щодо реалізації судами кадрової політики в період воєнного стану; особливостей призначення та звільнення з посад державної служби.