flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

24 грудня 2021, 13:29

Шановні колеги, друзі!

 

До нас наближаються Новий 2022 рік і світле Різдво Христове. І ми чекаємо дива, хочемо новизни й змін на краще. Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.

Від імені Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай рік прийдешній та різдвяні свята – вісники оновлення, додадуть нових сил для втілення найзаповітніших мрій, принесуть усім вам мир, спокій, впевненість у майбутньому, виправдають ваші самі добрі надії і прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю й затишком в оселях, принесуть достаток та добробут вашим сім’ям.

Бажаємо, щоб Новий рік став для всіх роком добрих змін, а для України – роком миру, зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!

Щасливих та веселих свят!

 

З повагою

Начальник територіального управління                                                                                                          Василь Білик