flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та колегам з приводу смерті судді у відставці Сергія Івановича Капуша

29 листопада 2021, 10:16

Колектив Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області висловлює глибокий сум та щирі співчуття рідним, близьким, колегам з приводу смерті колишнього голови суду, судді у відставці Сергія Івановича Капуша.

Сергій Іванович народився 18 липня 1948 року в с. Соколівка Крижопільського району Вінницької області.

Свою трудову діяльність розпочав у 1964 різноробочим Соколівського цукрозаводу. У 1965 році працював водієм Соколівського ССТ. З вересня 1966 – помічник турбініста ТЕЦ Соколівського цукрозаводу. У 1967 році працював вантажником, водієм мотоциклу К-750 Соколівського ССТ. У листопаді 1967 року був призваний на строкову військову службу. Після проходження строкової служби повернувся в рідне село де працював водієм, експедитором  Соколівського ССТ. У 1970 році вступив до Одеського державного університету ім. І.І. Мечникова, який  закінчив у 1975 році за спеціальністю «Правознавство».

Сергій Іванович 37 років свого життя віддав суддівській діяльності, з яких 31 рік - незмінний голова Тростянецького районного суду Вінницької області. Життєвий шлях й професійна діяльність були позначені натхненною працею.

Він назавжди залишиться висококваліфікованим юристом, відповідальним, наполегливим, талановитим керівником, який завжди допомагав молодим суддям та працівникам суду, допомагав тим, хто потребував теоретичної, практичної  підтримки.

У вічність відійшла людина, яка понад усе шанувала Закон та захищала Справедливість.

Спочивайте з миром, Сергію Івановичу. Вічна пам'ять…