flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентовано мобільний застосунок «єСуд»

28 вересня 2021, 16:52

28 вересня представники територіального управління взяли участь в он-лайн презентації мобільного застосунку «єСуд», що дозволяє учасникам судового процесу не лише слідкувати за рухом документів у судовій справі, а й отримувати судові повідомлення та процесуальні документи на власний смартфон.

Впровадження мобільного застосунку стало можливим за результатами співпраці ДСА України з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру в рамках Програми «Ефективне вряджування і залучення громадян у східній Україні».

Функціонал застосунку «єСуд» та перспективи його подальшого розвитку презентували заступник Голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький та в.о. директора Державного підприємства «Центр судових сервісів» Андрій Слісаренко. Щодо назви застосунку, то Сергій Чорнуцький пояснив, що літера «є» в «єСуд» означає не «електронний», а «є», тобто, існує.

 

Під час презентації розробники також розповіли, що після проведення всебічного закритого тестування, мобільний застосунок доступний для вільного завантаження у GooglePlay та AppleStore.

 

Застосунок «єСуд» дозволяє:

 

- отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;

 

- переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;

 

- переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;

 

- переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;

 

- анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

 

Розробники додатку виступили із проханням надсилати пропозиції та побажання щодо поліпшення інтерфейсу, розширення функціоналу або інформацію про виявлені технічні проблеми на електрону адресу: inbox@ccs.court.gov.ua або звертатися за телефоном технічної підтримки: (044) 492-70-10.

 

Детальніше за посиланням:https://dsa.court.gov.ua/dsa/pres-centr/news/1184950/