flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правила пропуску до приміщення ТУ ДСА

30 серпня 2013, 17:13

 

«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області
________________     В.В. БІЛИК
«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Заступник начальника УМВС                 України у Вінницькій області підполковник міліції                     
________________ О.І. ГЕБЕШ
 
 
ПРАВИЛА
пропуску осіб до приміщення Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області та на його територію транспортних засобів
1. Загальні положення
1.1. Цими Правилами визначається порядок пропуску осіб до приміщення Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області (далі-територіальне управління) та на його територію з метою підтримання громадського порядку, охорони приміщення територіального управління та виконання функцій щодо державного захисту його працівників.
1.2. У разі відвідування територіального управління посадовою особою щодо якої здійснюється державна охорона, режим та порядок взаємодії працівників міліції та військовослужбовців Управління державної охорони України визначається спільним нормативно-правовим актом Управління державної охорони України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України.
1.3. Пропускний режим здійснюється працівниками спеціального підрозділу судової міліції «Грифон» (далі - судової міліції).
1.4. Під час здійснення своїх повноважень щодо пропуску осіб у приміщення територіального управління працівники судової міліції керуються чинним законодавством України та цими правилами.
1.5. Порядок пропуску та підтримання громадського порядку в приміщенні територіального управління не може поєднуватися з діями, які завдають фізичних чи моральних страждань особам внаслідок фізичного чи психологічного впливу або принижують їх честь і гідність.
1.6. На вході до приміщення територіального управління обладнано пункт пропуску з відповідними технічними засобами зв'язку.
1.7. Контроль за пропуском осіб у приміщення територіального управління здійснює відповідальний працівник підрозділу судової міліції відповідно до наданих повноважень.
1.8. Ці Правила розміщуються у приміщенні територіального управління на видному та доступному для відвідувачів місці та є обов’язковими для виконання.
2. Порядок пропуску осіб до приміщення територіального управління
2.1. Дані про осіб, які прибули до приміщення територіального управління, заносяться працівниками судової міліції у журнал відвідувачів (додаток 1).
2.2. Пропуск народних депутатів діючого скликання до приміщення територіального управління здійснюється відповідно до частини третьої статті 17 Закону України «Про статус народного депутата України».
2.3. До приміщення територіального управління пропускаються:
2.3.1. Працівники територіального управління за пред'явленням службового посвідчення.
2.3.2. Судді, працівники апаратів судів, працівники інших правоохоронних органів, фельд'єгерської служби, спеціального зв'язку за пред'явленням службового посвідчення.
2.3.3. Практиканти та інші особи, які залучаються до тимчасового виконання робіт у приміщенні управління, згідно зі списком, затвердженим начальником управління, після пред'явлення документа, що засвідчує особу.
2.3.4. Інші особи – після пред’явлення документа, що засвідчує особу або за окремим розпорядженням керівництва територіального управління.
2.4. Пропуск осіб у приміщення територіального управління та на його територію здійснюється в робочі дні та години згідно зі встановленим розпорядком роботи.
2.5. До приміщення територіального управління із вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів із гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозоточивої чи дратівної дії, пропускаються працівники правоохоронних органів та фельд'єгерської служби, спеціального зв'язку під час виконання ними службових обов'язків, працівники територіального управління при пред'явленні дозволу на право носіння такої зброї.
2.6. Медичний персонал служби швидкої медичної допомоги, працівники пожежної та аварійної служб пропускаються у приміщення територіального управління після відповідного запису в журналі відвідувачів.
2.7. У разі аварій, виходу з ладу технічних комунікацій працівники судової міліції пропускають на територію робітників відповідних міських ремонтних служб із занесенням їх прізвищ і часу роботи в журнал відвідувачів та негайно повідомляють начальника територіального управління, чергового (відповідального) по підрозділу судової міліції.
3. Порядок в'їзду транспортних засобів на територію територіального управління
3.1. Зона для паркування автотранспорту знаходиться поблизу входу до територіального управління та є відмежованою від проїжджої частини бетонними квітниками. Перед в'їздом в зону паркування розміщено відповідний інформаційний дорожній знак.
3.2. В'їзд на територію територіального управління дозволяється:
службовим автомобілям територіального управління;
службовим автомобілям місцевих загальних судів Вінницької області;
особистим автомобілям працівників територіального управління.
4. Обмеження щодо пропуску осіб до приміщення територіального управління
4.1. Забороняється пропуск осіб до приміщення територіального управління:
у стані сп’яніння, що ображає людську гідність і громадську мораль (алкогольного чи наркотичного) та у непристойному вигляді;
з тваринами;
з легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами;
з колюче-ріжучими предметами;

з валізами, господарськими сумками, пакетами, розмір яких перевищує 45×35×15 см.