flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПЕРЕЛІК відомостей, що становлять службову інформацію у Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Вінницькій області

05 червня 2019, 13:30

Додаток 1

до наказу начальника ТУ ДСА України

в Вінницькій області від 05.06.2019 № 60

 

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Вінницькій області

  1. Відомості про виконання законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки.
  2. Накази Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області, яким присвоюється гриф обмеження доступу  «Для службового користування».
  3. Особові справи (у тому числі архівні) державних службовців територіального управління, суддів місцевих загальних судів Вінницької області, керівників апаратів місцевих загальних судів Вінницької області та їх заступників.
  4. Дисциплінарні справи державних службовців, які займають посади категорій «Б» і «В» в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Вінницькій області, керівників апаратів місцевих загальних судів Вінницької області та їхніх заступників.
  5. Документи Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, установ і організацій.
  6. Документи нормативно-правового характеру, що опрацьовуються працівниками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області та мають гриф обмеження доступу «Для службового користування», а також проекти таких нормативно-правових актів, що розробляються працівниками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.
  7. Договори та документи претензійно-позовного характеру, що мають гриф обмеження доступу «Для службового користування».
  8. Документи з питань технічного захисту інформації в автоматизованих системах  четвертої категорії.

 

 

 

 

Додаток 2

до наказу начальника ТУ ДСА України

в Вінницькій області від 05.06.2019 № 60

 

 

Перелік відомостей з питань мобілізаційної підготовки

в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Вінницькій області

 

  1. Про заходи мобілізаційної підготовки, мобілізаційного плану територіального управління щодо показників із праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами потреб територіального управління на особливий період та підготовки фахівців у закладах освіти на особливий період.
  2. Відомості про методичні матеріали з питань мобілізаційної підготовки у територіальному управлінні.
  3. Відомості про виконання законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки у територіальному управлінні.
  4. Відомості про військовозобов'язаних, заброньованих за територіальним управлінням.
  5. Відомості про стан мобілізаційної готовності  територіального управління.
  6. Відомості про організацію та порядок роботи курсів підвищення кваліфікації фахівців територіального управління з питань мобілізаційної підготовки.
  7. Відомості про заходи мобілізаційної підготовки та мобілізаційного плану районної державної адміністрації, органу місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації.
  8. Відомості про організацію оповіщення, управління і зв'язку, порядок переведення територіального управління на режим роботи в умовах особливого періоду.
  9. Відомості про довгострокові та річні програми мобілізаційної підготовки територіального управління.
  10. Відомості про потребу в асигнуваннях та фактичні фінансові витрати на мобілізаційну підготовку територіального управління.

 

 

 

Додаток 3

до наказу начальника ТУ ДСА України

в Вінницькій області від 05.06.2019 № 60

 

 

 

Перелік конфіденційної інформації в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Вінницькій області

 

  1. Інформація, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою, крім суб’єктів владних повноважень, та яка може поширюватися у визначеному ними порядку за їхнім бажанням відповідно до передбачених ними умов.
  2. Інформація про фізичну особу (персональні дані) – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров’я, а також адреса, дата і місце народження).