flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності за 2010 рік

 

За 2010 рік відділом планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності освоєно по місцевих судах області 51 712,1 тис. грн. коштів загального фонду державного бюджету, з яких 51 533,8 тис. грн. спрямовано на проведення поточних видатків. Освоєно коштів спеціального фонду за іншими джерелами надходжень на суму 2437,6 тис. грн.. Отримано субвенцій з місцевого бюджету державному – на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів в сумі 80,0 тис.грн.
Протягом звітного періоду перераховано кошти згідно виконавчих листів на користь суддів на суму 1 346,8 тис. грн..
       Сума доходів, отриманих як платня за оренду нерухомого майна (приміщень), які знаходяться на балансі місцевих судів, становить 39,2 тис. грн., від реалізації майна надійшло 82,2 тис. грн..
Нараховано та виплачено заробітної плати, відпускних і матеріальної допомоги суддям та працівникам судів області на загальну суму 29 976,9 тис. грн., грошового утримання суддів на суму 3 523,8 тис. грн.
Впродовж звітного періоду опрацьовано понад 0,7 тис. авансових звітів працівників місцевих судів області, згідно яких проведено 77,1 тис. грн. видатків на відрядження.
Придбано предметів постачання, матеріалів, обладнання та інвентарю на 4 455,7 тис. грн.
Здійснено оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 1 633,6 тис. грн., за послуги зв’язку перераховано 174,0 тис. грн.
У ході забезпечення належного рівня життєдіяльності місцевих судів та здійснення контролю за відповідністю показників кошторисів доходів і видатків по ТУ ДСА та місцевих судах до обліку прийнято 45 пакетів документів щодо змін до діючих кошторисів. Для обслуговування кошторисів видатків, шляхом перерахування коштів установам та організаціям, було підготовлено та проведено 5,1 тис. платіжних доручень.  На звернення суддів та працівників апаратів місцевих судів протягом року було підготовлено 1,1 тис. довідок про нараховану заробітну плату та щомісячне грошове утримання суддів.
За результатами ведення звітно-облікової документації за 2010 рік було опрацьовано 268 форм періодичної місячної фінансової звітності і 172 форми квартальної звітності. У встановлені законодавством строки, до органів ДПА надано 104 звіти та розрахунки. На виконання порядку подання даних державних статистичних спостережень, до органів державної статистики передано 624 форми держспостережень. До державних страхових та цільових фондів за звітний період сформовано та передано 32 звіти.
 
Заступник начальника управління –
начальник відділу
планово-фінансової діяльності,
бухгалтерського обліку та звітності                                      Ж.Д. Марценюк