flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності за І квартал 2011 року

 

За І квартал 2011 року відділом планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності для забезпечення діяльності місцевих судів Вінницької області освоєно  10 899,3 тис. грн., у тому числі: 10 099,6 тис. грн. коштів загального фонду державного бюджету та 799,7 тис. грн. спеціального фонду (за іншими джерелами надходжень). 10 819,9 тис. грн. спрямовано на проведення поточних видатків та 79,4 тис. грн. спеціального фонду спрямовано на видатки розвитку.
          Сума доходів, отриманих як платня за оренду нерухомого майна (приміщень), які знаходяться на балансі місцевих судів, становить 9,5 тис. грн.
Нараховано та виплачено заробітної плати, відпускних і матеріальної допомоги суддям та працівникам судів області на загальну суму 6 568,8 тис. грн., грошового утримання суддів на суму 600,3 тис. грн.
Впродовж звітного періоду опрацьовано понад 0,2 тис. авансових звітів працівників місцевих судів області, згідно яких проведено 4,1 тис. грн. видатків на відрядження.
Придбано предметів постачання, матеріалів, знаків поштової оплати, обладнання та інвентарю на 706,2 тис. грн.
Здійснено оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 352,7 тис. грн., за послуги зв’язку перераховано 36,0 тис. грн.
У ході забезпечення належного рівня життєдіяльності місцевих судів та здійснення контролю за відповідністю показників кошторисів доходів і видатків по ТУ ДСА та місцевих судах до обліку прийнято 6 пакетів документів щодо змін до діючих кошторисів. Для обслуговування кошторисів видатків, шляхом перерахування коштів установам та організаціям, було підготовлено та проведено 1,1 тис. платіжних доручень. На звернення суддів та працівників апаратів місцевих судів протягом року було підготовлено 0,3 тис. довідок про нараховану заробітну плату та щомісячне грошове утримання суддів.
За результатами ведення звітно-облікової документації за І квартал 2011 року  було опрацьовано 67 форм періодичної місячної фінансової звітності і 43 форми квартальної звітності. У встановлені законодавством строки, до органів ДПА надано 114 звітів та розрахунків. На виконання порядку подання даних державних статистичних спостережень, до органів державної статистики передано 156 форм держспостережень. До державних страхових та цільових фондів за звітний період сформовано та передано 15 звітів та розрахунків.
 
Заступник начальника управління –
начальник відділу
планово-фінансової діяльності,
бухгалтерського обліку та звітності                                        Ж.Д.Марценюк