flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності за 1 квартал 2010 року

 

За 1-й квартал 2010 року відділом планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності освоєно по місцевих судах області 9 677,7 тис. грн. коштів загального фонду державного бюджету, з яких 9 677,7 тис. грн. спрямовано на проведення поточних видатків.
Протягом звітного періоду перераховано кошти згідно виконавчих листів на користь суддів на суму 808,2 тис. грн..
Сума доходів, отриманих як платня за оренду нерухомого майна (приміщень), які знаходяться на балансі місцевих судів, становить 9,3 тис. грн..
Нарахована та виплачена заробітна плата, відпускні і матеріальна допомога суддям та працівникам судів області на загальну суму 6 157,0 тис. грн., грошове утримання суддів на суму 692,8 тис. грн.
Протягом звітного періоду опрацьовано понад 0,14 тис. авансових звітів працівників місцевих судів області, згідно яких зареєстровано кредиторську заборгованість по  видаткам на відрядження на суму 7,2 тис. грн..
Погашено кредиторську заборгованість за придбані матеріали, марки та конверти на суму 84,5 тис. грн.
Здійснено оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 323,7 тис. грн., за послуги зв’язку перераховано 52,9 тис. грн.
Нарахована та зареєстрована кредиторська заборгованість по винагороді народним засідателям на суму 7,2 тис. грн..
Освоєні кошти спеціального фонду безпосереднього зарахування в сумі 300,0 тис. грн.. з них 106,1 тис. грн. перераховані для погашення кредиторської заборгованості яка склалась за загальним фондом.
У ході забезпечення належного рівня життєдіяльності місцевих судів та  здійснення контролю за відповідністю показників кошторисів доходів і видатків по ТУ ДСА та місцевих судах до обліку прийнято 19 пакетів документів щодо змін до тимчасових кошторисів. Для обслуговування кошторисів видатків, шляхом перерахування коштів установам та організаціям, було підготовлено та проведено 1,1 тис. платіжних доручень.  На звернення суддів та працівників апаратів місцевих судів протягом року було підготовлено 0,33 тис. довідок про нараховану заробітну плату та щомісячне грошове утримання суддів.
За результатами ведення звітно-облікової документації за 3 місяці  поточного року було опрацьовано 54 форми періодичної місячної фінансової звітності і 43 форми квартальної звітності. У встановлені законодавством строки, до органів ДПА надано 25 звітів та розрахунків. На виконання порядку подання даних державних статистичних спостережень, до органів державної статистики передано 120 форм державних статистичних спостережень. До державних страхових та цільових фондів за звітний період сформовано та передано 10 звітів, у тому числі відомості з персоніфікації на 1,1 тис. осіб.
 
 
 
Заступник начальника управління –
начальник відділу
планово-фінансової діяльності,
бухгалтерського обліку та звітності                                Ж.Д.Марценюк