flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада в режимі відеоконференції

13 жовтня 2017, 12:58

12 жовтня 2017 року о 10.00 год. Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Вінницькій області  було проведено нараду в режимі  відеоконференції з приводу підготовки місцевих судів Вінницької області до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

       У нараді взяли участь: заступник начальника ТУ ДСА України в Вінницькій області - Кислиця О. С., представник ГУ ДСНС України у Вінницькій області – головний інспектор відділу техногенної безпеки Мельник А. М., завідувач сектору з питань управління об’єктами державного майна - Ліфвірова О. Г., головний бухгалтер  - Ліщишина В.М., провідний спеціаліст – Янчук В. В.

Представник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Мельник Анатолій Миколайович виступив з питанням дотримання правил пожежної та техногенної безпеки працівниками місцевих судів та територіального управління.

Заступник начальника управління Кислиця Олег Семенович доручив керівникам апаратів: ознайомитись зі ст. 20 Кодексу цивільного захисту України та провести навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях.

В ході наради також обговорено питання щодо вжитих заходів з підготовки приміщень місцевих судів до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років та готовність до опалювального сезону.

Кислиця О. С. звернув увагу на виконання капітальних ремонтів у судах та вжиття необхідних заходів за якістю виконаних робіт.

Крім того, рекомендовано керівникам апаратів взяти під особистий контроль роботу опалювачів, дотримання правил експлуатації котлів та системи опалення приміщень місцевих судів Вінницької області. Також зауважено на   максимальній економії енергоносіїв,  дотриманню правил пожежної  безпеки, вжиття заходів щодо утеплення вікон, дверей та зовнішніх мереж опалення та раціональному використанні кам’яного вугілля, дров; забезпеченню судів пісково-сольовою сумішшю тощо. Разом з тим, було наголошено про вжиття всіх необхідних заходів по завершенню всього комплексу робіт по підготовці до осінньо-зимового періоду.

 В результаті проведеної наради усі місцеві суди Вінницької області відзвітували, що в цілому готові до опалювального сезону 2017-2018 років.