flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закупівля послуги охорони приміщень місцевих загальних судів Вінницької області за переговорною процедурою

Умови тендера

Відкрито: 09 квітня 2015

ІНФОРМАЦІЯ 
про застосування переговорної процедури закупівлі

 

1. Замовник.

1.1. Найменування: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

1.2. Код за ЄДРПОУ: 26286152.

1.3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, м. Вінниця,                           вул. Р. Скалецького, 17,  21018.

1.4. Реєстраційний рахунок замовника: 35220101000401 в ГУДКСУ у Вінницькій області, МФО 802015.

1.5. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками (прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, електронна адреса): Кислиця Олег Семенович – заступник начальника управління (голова комітету з конкурсних торгів), (0432) 52-47-05, inbox@vn.court.gov.ua.

2. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 130000,00 грн. (сто тридцять тисяч гривень 00 коп.).

3. Адреса веб-сайта, на якому замовником додатково розміщується інформація про закупівлю: www.court.gov.ua

4. Інформація про предмет закупівлі:

4.1. Найменування предмета закупівлі: охорона приміщень місцевих загальних судів Вінницької області (ДК 016:2010 - 80.10.1 послуги, пов'язані з особистою безпекою).

4.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг:

4.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: за адресами місцевих загальних судів Вінницької області.

4.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31 грудня 2015 року

5. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові, місцезнаходження та контактні телефони учасника (учасників), з яким (якими) проведено переговори: Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області, 21034, м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, тел. (0432) 27-54-18, 27-54-62, 27-36-69.

6. Інформація про ціну пропозиції: 130000,00 грн. (сто тридцять тисяч гривень 00 коп.)

7. Умова застосування переговорної процедури: п.2 ч.2 ст.39 ЗУ «Про здійснення державних закупівель»: «відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи».

8. Додаткова інформація.


 

ОБҐРУНТУВАННЯ 
застосування переговорної процедури закупівлі

 

1. Замовник.

1.1. Найменування: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

1.2. Код за ЄДРПОУ: 26286152.

1.3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17, 21018.

1.4. Посадова особа замовника, відповідальна за проведення закупівлі (прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, електронна адреса): Кислиця Олег Семенович – заступник начальника управління (голова комітету з конкурсних торгів), ( 0432) 52-47-05, inbox@vn.court.gov.ua.

1.5. Дата прийняття комітетом з конкурсних торгів замовника рішення про застосування переговорної процедури закупівлі: 06 квітня 2015 року.

2. Інформація про предмет закупівлі.

2.1. Найменування предмета закупівлі: охорона приміщень місцевих загальних судів Вінницької області (ДК 016:2010 - 80.10.1 послуги, пов'язані з особистою безпекою).

2.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг:

2.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: за адресами місцевих загальних судів Вінницької області.

2.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31 грудня 2015 року

3. Інформація про учасника (учасників) процедури закупівлі:

3.1. Повне найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи: Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області.

3.2. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків: 08596825.

3.3. Місцезнаходження юридичної особи або місце проживання фізичної особи, телефон, телефакс: 21034, м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, тел. (0432) 27-54-18, 27-54-62, 27-36-69.

4. Умова застосування переговорної процедури закупівлі: п.2 ч.2 ст.39 ЗУ «Про здійснення державних закупівель»: «відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи».

5. Причини та обставини, якими керувався замовник під час застосування переговорної процедури закупівлі:

          Для забезпечення загальних місцевих судів Вінницької області до кінця поточного року послугами охорони приміщень необхідно закупити послуги на 130000,00 (сто тридцять тисяч гривень 00 коп.). Враховуючи, що очікувана вартість закупівлі послуги на рік перевищує 100 тис. гривень, необхідно проводити процедуру закупівлі у відповідності до вимог, передбачених Законом.

          Закупівля послуги шляхом проведення переговорної процедури закупівлі в Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області зумовлюється підставами, передбачених  п.2 ч. 2 ст. 39 Закону: «відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи».

          Протягом багатьох років Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області надає послуги щодо охорони приміщень місцевих загальних судів Вінницької області. Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області здійснює охорону об’єктів, які належать Територіальному управлінню ДСА України в Вінницькій області.

          Всі вказані об’єкти обладнані засобами охоронної сигналізації з встановленням приймально-контрольних приладів типу «Орион» (виробник ТОВ «СБІ» м.Вінниця), які за допомогою телефонних ліній та GPRS-каналу зв’язку підключені на головний пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО (ПЦС ЦТО УДСО). На ПЦС ЦТО УДСО (м.Вінниця, вул.Пирогова,4а) встановлено систему передачі тривожних сповіщень (СПТС) «Мост» за допомогою якої здійснюється централізоване спостереження за станом систем охоронної сигналізації, встановлених на об’єктах ТУ ДСА у Вінницькій області. Контроль технічних параметрів об’єктів здійснюється за протоколами обміну сумісними лише з СПТС «Мост». У разі надходження сигналів «тривога» з об’єктів ТУ ДСА у Вінницькій області розташованих у м.Бар, м.Бершадь, м.Гайсин, м.Жмеринка, м.Іллінці, м.Калинівка, м.Козятин, м.Могилів-Подільський, м.Немирів, смт.Тростянець, м.Тульчин та м.Хмільник УДСО при УМВС України здійснює реагування нарядами груп затримання, які оснащені спеціальним транспортом, засобами зв’язку у складі озброєних працівників міліції охорони, які пройшли спеціальне навчання. На об’єкти, що розташовані у смт.Літин, смт.Погребище, смт.Оратів, смт.Піщанка та смт.Тиврів реагування по сигналам «тривога» здійснюється нарядами місцевих органів внутрішніх справ (МРВ) за договорами укладеними з УДСО при УМВС України у Вінницькій області.

          В кожному з вище перелічених районних центрів Вінницької області в наявності інженерно-технічний склад, в тому числі електромонтери ОПС УДСО, які здійснюють технічне обслуговування систем охоронної сигналізації, що встановлені на об’єктах ТУ ДСА у Вінницькій області та усунення технічних несправностей охоронної сигналізації.

          На території Вінницької області зареєстровано 10 суб’єктів охоронної діяльності, які надають послуги за допомогою технічних засобів охоронного призначення.

          У вказаних суб’єктів групи реагування знаходяться лише на території м.Могилів-Подільський, м.Хмільник та м.Бершадь (ТОВ «Безпека-Гарант), м.Жмеринка (ПП «Юр-Сервіс») та м.Гайсин (ПП «Кордон-Плюс»). В інших районних центрах Вінницької області будь-яке реагування суб’єктів охоронної діяльності та інженерно-технічний персонал здатний здійснювати технічне обслуговування систем охоронної сигналізації, відсутні.

          Крім того, вищевказані суб’єкти охорони використовують апаратуру централізованого нагляду СПТС "Virial", СПДІ "Дунай ХХІ", СПТС "Страж" (радіоканал), яка не сумісна з СПТС «Мост». Переключення об’єктів Територіального управління ДСА України в Вінницькій області на апаратуру централізованого нагляду інших охоронних структур, що надають послуги охорони на території Вінницької області потягне за собою значні витрати на технічне переобладнання для здійснення їх охорони за допомогою вищевказаних СПТС це потребуватиме витрачання значного обсягу бюджетних коштів, що не передбачені видатками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області на 2015 рік.

          Таким чином із вказаної кількості підприємств лише Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області, у відповідності до вимог ст.1 та ст.6 Закону України «Про охоронну діяльність», має технічну можливість забезпечити організацію та практичне здійснення заходів охорони на території усіх районних центрів Вінницької області, шляхом оперативного реагування на факти вчинення протиправних (інших згубних) дій для майна, задіюючи при цьому власний транспорт реагування, персонал охорони (озброєних співробітників міліції) та/або наряди територіальних ОВС на підставі укладених з Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області договорів.

Відповідно до статті 157 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів суддівської системи, виконання функцій щодо державного захисту суддів, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу здійснюють спеціалізовані підрозділи органів Міністерства внутрішніх справ України.

          Також відповідно до п. 27 «Заходів щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету», що затверджені Постановою КМУ від 01 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету»: здійснення управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного використання бюджетних коштів, належної організації та координації роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів.

          Тому закупівля послуги охорони приміщень місцевих загальних судів Вінницької області буде проведена за переговорною процедурою закупівлі в Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області, що обумовлено відсутністю конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

7. Перелік документів, що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівлі:

- Закон України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014  1197-VII,

- Закон України «Про судоустрій і статус суддів» від 07.07.2010  2453-VI,

- постанова КМУ від 1 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету»,

- Протокол переговорів з Управлінням ДСО при УМВС України у Вінницькій області № б/н від 02 квітня 2015 року.

 

 

Голова комітету з

конкурсних торгів                                                                Олег КИСЛИЦЯ

 

 

Результати тендера

Закрито: 05 травня 2015

ПОВІДОМЛЕННЯ 
про акцепт пропозиції конкурсних торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі

 

1. Замовник (генеральний замовник).

1.1. Найменування: Найменування: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

1.2. Код за ЄДРПОУ. 26286152.

1.3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17, 21018.

2. Предмет закупівлі:

2.1. Найменування предмета закупівлі: охорона приміщень місцевих загальних судів Вінницької області (ДК 016:2010 - 80.10.1 послуги, пов'язані з особистою безпекою).

2.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг:

2.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: за адресами місцевих загальних судів Вінницької області.

2.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31 грудня 2015 року.

3. Процедура закупівлі: переговорна процедура закупівлі.

4. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №109921, "ВДЗ" №230(09.04.2015) від 09.04.2015.

5. Учасник-переможець (учасники-переможці):

5.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові: Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області.

5.2. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків:

08596825.

5.3. Місцезнаходження (для юридичної особи) та місце проживання (для фізичної особи), телефон, телефакс: 21034, м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, тел. (0432) 27-54-18, 27-54-62, 27-36-69.

6. Ціна акцептованої пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі): 130000,00 грн. (сто тридцять тисяч грн. 00 коп.).

7. Дата прийняття рішення про акцепт пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі). 10.04.2015 р.

8. Строк, протягом якого має бути укладений договір про закупівлю (рамкова угода): не раніше ніж через 10 днів з дня оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу повідомлення про акцепт пропозиції за результатами застосування переговорної процедури і до 31.12.2015 р.

 

Голова комітету з

конкурсних торгів                                                                Олег КИСЛИЦЯ

 


ІНФОРМАЦІЯ 
про результати проведення переговорної процедури закупівлі

 

1. Замовник.

1.1. Найменування: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

1.2. Код за ЄДРПОУ: 26286152.

1.3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17, 21018.

2. Джерело фінансування закупівлі: кошти Державного бюджету України.

3. Інформація про предмет закупівлі.

3.1. Найменування предмета закупівлі: охорона приміщень місцевих загальних судів Вінницької області (ДК 016:2010 - 80.10.1 послуги, пов'язані з особистою безпекою).

3.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг:

3.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: за адресами місцевих загальних судів Вінницької області.

3.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31 грудня 2015 року

4. Інформування про застосування переговорної процедури закупівлі.

4.1. Адреса веб-сайта, на якому замовником додатково розміщено інформацію про застосування переговорної процедури закупівлі: www.court.gov.ua.

4.2. Дата оприлюднення і номер інформації про застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеної на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №109921, "ВДЗ" №230(09.04.2015) від 09.04.2015.

4.3. Дата оприлюднення і номер обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №109921, "ВДЗ" №230(09.04.2015) від 09.04.2015.

4.4. Дата оприлюднення та номер повідомлення про акцепт пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №114162, "ВДЗ" №234(16.04.2015) від 16.04.2015.

5. Дата відправлення запрошення до участі в проведенні процедури закупівлі: 31 березня 2015 року.

6. Інформація про переможця переговорної процедури закупівлі.

6.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові: Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області.

6.2. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків: 08596825.

6.3. Місцезнаходження (для юридичної особи) та місце проживання (для фізичної особи), телефон, телефакс: 21034, м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, тел. (0432) 27-54-18, 27-54-62, 27-36-69.

7. Результат проведення процедури закупівлі.

7.1. Дата акцепту пропозиції: 10.04.2015 р.

7.2. Дата укладення договору про закупівлю: 27.04.2015 р.

7.3. Сума, визначена в договорі про закупівлю: 130000,00 (сто тридцять тисяч грн. 00 коп.).

7.4. Ціна за одиницю товару (у разі закупівлі товару):

8. Відміна процедури закупівлі -.

8.1. Дата прийняття рішення -.

8.2. Підстава -.

 

 

Голова комітету з

конкурсних торгів                      ________________                  Олег КИСЛИЦЯ                                                               м.п.

                                                                     м.п


ЗВІТ 
про результати проведення переговорної процедури закупівлі 
№ б/н від 05.05.2015

1. Замовник.

1.1. Найменування: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.
1.2. Код за ЄДРПОУ: 26286152

1.3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул.                             Р. Скалецького, 17, 21018.
1.4. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками (прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, електронна адреса): Кислиця Олег Семенович – заступник начальника управління (голова комітету з конкурсних торгів), (0432) 52-47-05, inbox@vn.court.gov.ua.
2.
Предмет закупівлі.

2.1. Найменування: охорона приміщень місцевих загальних судів Вінницької області (ДК 016:2010 - 80.10.1 послуги, пов'язані з особистою безпекою).

2.2. Кількість товару або обсяг виконання робіт чи надання послуг:

2.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: за адресами місцевих загальних судів Вінницької області.

2.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31 грудня 2015 року.

3. Інформація про застосування переговорної процедури закупівлі.

3.1. Адреса веб-сайта, на якому замовником додатково розміщувалася інформація про застосування переговорної процедури закупівлі: www.court.gov.ua.

3.2. Дата оприлюднення і номер інформації про застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеної на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №109921, "ВДЗ" №230(09.04.2015) від 09.04.2015.

3.3. Дата оприлюднення і номер обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №109921, "ВДЗ" №230(09.04.2015) від 09.04.2015.

3.4. Дата оприлюднення та номер повідомлення про акцепт пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №114162, "ВДЗ" №234(16.04.2015) від 16.04.2015.

3.5. Дата оприлюднення і номер інформації про результати проведення переговорної процедури закупівлі, розміщеної на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: №125540, "ВДЗ" №245(05.05.2015) від 05.05.2015

4. Дата відправлення запрошення до участі в проведенні процедури закупівлі: 31 березня 2015 року.

5. Інформація щодо проведення переговорів (дата, час, місце): 02.04.2015 р., 12 год. 00 хв., м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17.

6. Кінцева ціна, погоджена в результаті переговорів (з податком на додану вартість): 130000,00 грн. (сто тридцять тисяч грн. 00 коп.).

7. Інформація про учасника, з яким укладено договір про закупівлю.

7.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові: Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області.

7.2. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків: 08596825.

7.3. Місцезнаходження, телефон, телефакс: м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, 21034, тел. (0432) 27-54-18, 27-54-62, 27-36-69.

8. Дата укладення договору про закупівлю та сума, визначена в договорі про закупівлю: 27.04.2015 р., 130000,00 грн. (сто тридцять тисяч грн. 00 коп.).

9. Дата та причина прийняття рішення про відміну переговорної процедури закупівлі:-

10. Зведена інформація замовника про наявність та відповідність установленим законодавством вимогам документів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям відповідно до статті 16 Закону України "Про здійснення державних закупівель": під час проведення переговорів учасник надав усі документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям відповідно  до  статті 16 Закону України "Про здійснення державних закупівель" та інші необхідні документи.

11. Інша інформація: Для забезпечення загальних місцевих судів Вінницької області до кінця поточного року послугами охорони приміщень необхідно закупити послуги на 130000,00 (сто тридцять тисяч гривень 00 коп.). Враховуючи, що очікувана вартість закупівлі послуги на рік перевищує 100 тис. гривень, необхідно проводити процедуру закупівлі у відповідності до вимог, передбачених Законом.

         Закупівля послуги шляхом проведення переговорної процедури закупівлі в Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області зумовлюється підставами, передбачених  п.2 ч. 2 ст. 39 Закону: «відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи».

         Протягом багатьох років Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області надає послуги щодо охорони приміщень місцевих загальних судів Вінницької області. Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області здійснює охорону об’єктів, які належать Територіальному управлінню ДСА України в Вінницькій області.

         Всі вказані об’єкти обладнані засобами охоронної сигналізації з встановленням приймально-контрольних приладів типу «Орион» (виробник ТОВ «СБІ» м.Вінниця), які за допомогою телефонних ліній та GPRS-каналу зв’язку підключені на головний пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО (ПЦС ЦТО УДСО). На ПЦС ЦТО УДСО (м.Вінниця, вул.Пирогова,4а) встановлено систему передачі тривожних сповіщень (СПТС) «Мост» за допомогою якої здійснюється централізоване спостереження за станом систем охоронної сигналізації, встановлених на об’єктах ТУ ДСА у Вінницькій області. Контроль технічних параметрів об’єктів здійснюється за протоколами обміну сумісними лише з СПТС «Мост». У разі надходження сигналів «тривога» з об’єктів ТУ ДСА у Вінницькій області розташованих у м.Бар, м.Бершадь, м.Гайсин, м.Жмеринка, м.Іллінці, м.Калинівка, м.Козятин, м.Могилів-Подільський, м.Немирів, смт.Тростянець, м.Тульчин та м.Хмільник УДСО при УМВС України здійснює реагування нарядами груп затримання, які оснащені спеціальним транспортом, засобами зв’язку у складі озброєних працівників міліції охорони, які пройшли спеціальне навчання. На об’єкти, що розташовані у смт.Літин, смт.Погребище, смт.Оратів, смт.Піщанка та смт.Тиврів реагування по сигналам «тривога» здійснюється нарядами місцевих органів внутрішніх справ (МРВ) за договорами укладеними з УДСО при УМВС України у Вінницькій області.

         В кожному з вище перелічених районних центрів Вінницької області в наявності інженерно-технічний склад, в тому числі електромонтери ОПС УДСО, які здійснюють технічне обслуговування систем охоронної сигналізації, що встановлені на об’єктах ТУ ДСА у Вінницькій області та усунення технічних несправностей охоронної сигналізації.

         На території Вінницької області зареєстровано 10 суб’єктів охоронної діяльності, які надають послуги за допомогою технічних засобів охоронного призначення.

         У вказаних суб’єктів групи реагування знаходяться лише на території м.Могилів-Подільський, м.Хмільник та м.Бершадь (ТОВ «Безпека-Гарант), м.Жмеринка (ПП «Юр-Сервіс») та м.Гайсин (ПП «Кордон-Плюс»). В інших районних центрах Вінницької області будь-яке реагування суб’єктів охоронної діяльності та інженерно-технічний персонал здатний здійснювати технічне обслуговування систем охоронної сигналізації, відсутні.

         Крім того, вищевказані суб’єкти охорони використовують апаратуру централізованого нагляду СПТС "Virial", СПДІ "Дунай ХХІ", СПТС "Страж" (радіоканал), яка не сумісна з СПТС «Мост». Переключення об’єктів Територіального управління ДСА України в Вінницькій області на апаратуру централізованого нагляду інших охоронних структур, що надають послуги охорони на території Вінницької області потягне за собою значні витрати на технічне переобладнання для здійснення їх охорони за допомогою вищевказаних СПТС це потребуватиме витрачання значного обсягу бюджетних коштів, що не передбачені видатками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області на 2015 рік.

         Таким чином із вказаної кількості підприємств лише Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області, у відповідності до вимог ст.1 та ст.6 Закону України «Про охоронну діяльність», має технічну можливість забезпечити організацію та практичне здійснення заходів охорони на території усіх районних центрів Вінницької області, шляхом оперативного реагування на факти вчинення протиправних (інших згубних) дій для майна, задіюючи при цьому власний транспорт реагування, персонал охорони (озброєних співробітників міліції) та/або наряди територіальних ОВС на підставі укладених з Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області договорів.

Відповідно до статті 157 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів суддівської системи, виконання функцій щодо державного захисту суддів, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу здійснюють спеціалізовані підрозділи органів Міністерства внутрішніх справ України.

         Також відповідно до п. 27 «Заходів щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету», що затверджені Постановою КМУ від 01 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету»: здійснення управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного використання бюджетних коштів, належної організації та координації роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів.

         Тому закупівля послуги охорони приміщень місцевих загальних судів Вінницької області буде проведена за переговорною процедурою закупівлі в Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області, що обумовлено відсутністю конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

7. Перелік документів, що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівлі:

- Закон України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014  1197-VII,

- Закон України «Про судоустрій і статус суддів» від 07.07.2010  2453-VI,

- постанова КМУ від 1 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету»,

- Протокол переговорів з Управлінням ДСО при УМВС України у Вінницькій області № б/н від 02 квітня 2015 року.

12. Склад комітету з конкурсних торгів:

 

Голова комітету з конкурсних торгів – заступник начальника управління

Кислиця Олег Семенович

 

- заступник голови комітету з конкурсних торгів – начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер

Ліщишина Валентина Михайлівна

 

- заступник начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності

Дем’яник Валерій Анатолійович

 

- завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій

Колодько Ніна Станіславівна

 

- завідувач сектору кадрової роботи

Рудик Олег Іванович

 

- завідувач сектору матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників

Ліфвірова Олена Григорівна

 

- завідувач юридичного сектору

Чернецький Руслан Віталійович 

 

- провідний спеціаліст юридичного сектору

Сидоренко Олександр Олександрович

 

 

Голова комітету з

конкурсних торгів                          ______________          Олег КИСЛИЦЯ

                                                                                                                      М.П.