flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРПС «Соціальний прогрес» інформує про проведення поїздок у Коблево на літній період 2016 року

16 червня 2016, 12:52

Графік виїздів і вартість поїздки у Коблево !

 

* Ціни вказані на 1 особу.

В ціну входить проїзд комфортабельним туристичним автобусом, проживання в номерах відповідної категорії, медична страховка і супровід групи.

Дітям до 12 років знижка 100 грн. від туристичного оператора (в готелі знижки для дітей не передбачені).

 Дітям без окремого місця в автобусі (за умови, що з дитиною їдуть двоє дорослих) і окремого місця в номері - БЕЗКОШТОВНО.


Червень:

Липень:

Серпень:


База відпочинку "Аннсвет" знаходиться в 5 хвилинах ходьби від моря в центральній частині курорту Коблево. Поруч супермаркет, базарчик, піцерія і дискотека "Brazil", "МАМА пляж" і "Bora-Bora". У 10 хвилинах ходьби від бази знаходиться аквапарк «Коблево».

База відпочинку "Затишний дворик" знаходиться через дорогу від бази відпочинку "Аннсвет" і в 5 хвилинах ходьби від моря, в Молдавській зоні в центральній частині курорту Коблево.

Номер "напівлюкс" база відпочинку "Аннсвет" (в кожному номері двоспальне ліжко з ортопедичними матрацами, 2 приліжкові тумби, шафа, кондиціонер, плазмовий телевізор, холодильник, чайник, набір посуду, санвузол (умивальник, душова кабінка, унітаз), балкон з столиком і стільцями, холодна і гаряча вода цілодобово).

Номер "напівлюкс" база відпочинку "Затишний дворик" в кожному номері дерев'яні ліжка, приліжкові тумби, шафа, кондиціонер, плазмовий телевізор, холодильник, Wi-fi, санвузол (умивальник, душ, унітаз), холодна і гаряча вода цілодобово, панорамні вікна.

Номер "економ +" база відпочинку "Аннсвет". Номери знаходяться на першому поверсі у кожного індивідуальний вхід з вулиці, в кожному з них балкон з меблями, холодильником та умивальником. У номерах ліжка, стіл, стільці, вішалки. Туалети на поверсі, душ на території поруч з корпусом, холодна і гаряча вода цілодобово.

Номер "економ" база відпочинку "Аннсвет". У номерах ліжка, стіл, стільці, на поверсі: тераса, умивальники і туалети; душ на території поруч з корпусом, холодна і гаряча вода цілодобово.

ПРОГРАМА ПОЇЗДКИ

1-ий день

01:00 - виїзд від центрального автовокзалу;

09:00 - прибуття в Коблево, поселення до 14:00.

2-ий день

до 9:00 - здаємо номери, кладемо речі в автобус (на території бази є душ, можна буде прийняти перед дорогою, а також можна буде доплатити (за домовленістю) за номер до вечора)

весь день - релаксуємо і загоряємо на морі!

18:00 - кидаємо монетку в море :)

19:00 - виїзд до Вінниці.

  При наявності бажаючих відповідно до графіку поїздок просимо завчасно інформувати! Участь у поїздці можуть приймати усі бажаючі, для членів профспілки вартість поїздки буде частково компенсована.

Тел. (0432) 68-33-75