flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРПС «Соціальний прогрес» інформує про поїздку до Межигір’я та "Музею народної архітектури та побуту України"

Запрошує відвідати два неймовірно красивих місця (особливо навесні, коли все цвіте і пахне) - це колишню приватну резиденцію Віктора Януковича "Межигір'я" (нині музей корупції) і національний музей народної архітектури та побуту під відкритим небом в с. Пирогово.

            "Межигір'я" або "Музей української корупції" вражає своїх відвідувачів розкішними пейзажами, архітектурними формами і ландшафтом. Під час прогулянки ми зможемо відвідати: знамениту будівлю, в якій проживав 4-й президент України - Хонка, яка вражає своєю пишністю і багатством, підземний спортивний комплекс, міні-зоопарк, плаваючий на воді банкетний зал "Галеон", гольф-клуб, вертолітний майданчик, штучні водойми з прекрасним декором, альтанки, скульптури і багато іншого.

Якщо ви стомилися від міської метушні, скучили за природою, але не хочете їхати кудись далеко і надовго, кращий варіант провести один з вихідних - це з'їздити до музею під відкритим небом в Пирогово. Взагалі він називається "Музей народної архітектури та побуту України", але переважна більшість людей називають його просто "Музей Пирогово".

Краса цього музею в тому, що тут не доведеться блукати тісними рядами нудних експонатів. Тут можна просто погуляти по тінистих алеях, подихати свіжим повітрям або посидіти на одному з порослих травою мальовничих схилів. Експонати цієї виставки - архітектурні реліквії з різних регіонів нашої країни. Для зручності відвідувачів біля входу висить схема-план музею, на якій вся територія розділена на дві частини: "Середня Наддніпрянщина", "Полтавщина і Слобожанщина", "Полісся", "Поділля", "Карпати" і ін. Окремо розташована зона вітряних млинів , які видно здалеку, і вже стали своєрідним символом музею Пирогово. Всього арсенал музею налічує понад 300 експонатів народної архітектури та будівництва. Крім будиночків і вітряків в Пирогово можна знайти і масу інших розваг. Тут можна покататися на конях, пограти в українські народні ігри, випити смачної медовухи або навіть повінчатися. Так-так, в одній із старовинних, але все ще діючих церков.

Вартість поїздки - 325 грн.

У вартість включено:

- проїзд автобусом;

- екскурсії за програмою;

- супровід групи;

- cтрахування;

Додатково оплачуються (за бажанням):

- вхідні квитки в об'єкти відвідування;

- харчування;

- власні витрати.

Вхідний квиток на територію Межигір'я - 50 грн (діти до 10 років безкоштовно, діти від 10 до 16 років - 20 грн, пенсіонерам та студентам (при наявності посвідчення) - 20 грн

Вхідний квиток на територію музею в Пирогово - 40 грн (діти до 7 років - безкоштовно, до 16 років - 20 грн, пенсіонери і студенти - 20 грн)

ПРОГРАМА ПОЇЗДКИ:

21 травня (субота)

05:00 - виїзд з Вінниці;

09:00 – сніданок;

10:00 - початок екскурсії в музеї народної архітектури і побуту;

13.00 - виїзд в с. Нові Петрівці в резиденції Межигір'я;

14:00 - початок екскурсії в Межигір'ї;

16:00 - 19:00 - вільний час на території Межигір'я (можна відвідати підземний спортивний комплекс; міні-зоопарк; плаваючий на воді банкетний зал "Галеон"; гольф-клуб; вертолітний майданчик; штучні водойми з прекрасним декором, "руїни стародавньої Греції "; парки, альтанки, скульптури і багато іншого);

19:00 - виїзд до Вінниці;

00:00 - орієнтовний час прибуття до Вінниці.

Для членів ВРПС «Соціальний прогрес» вартість даної поїздки буде частково компенсована.

Повідомити про участь у поїздці до 18 травня 2016 року.

Довідки за тел. 68-33-75