flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка в Національній школі суддів України у м. Києві секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва з 02-04 вересня 2019 року

02 серпня 2019, 17:01

Згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів та підвищення рівня їхньої кваліфікації на 2019 рік Національна школа суддів України у               м. Києві проводить 02-04 вересня 2019 року підготовку секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

         Від Вінницької області запрошуються не більше 5 (п`яти) осіб.

         Підготовка буде проводитися в актовій залі Шостого апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корпус 30.

         Реєстрація учасників відбудеться 02 вересня 2019 року з 09.30 год. до  09.50 год. Початок занять о 10.00 год.

Проїзд, проживання та добові витрати здійснюватимуться за рахунок бюджетних коштів суду.

Програма підготовки буде розміщена на офіційній веб-сторінці Національної школи суддів України у розділі «Підготовка працівників апаратів судів» за сім днів до початку її проведення. Учасники підготовки можуть ознайомитися з темами занять та підготувати запитання викладачам.

Додаткову інформацію можна отримати в службі по роботі з персоналом ТУ ДСА України в Вінницькій області.