flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придбання теплової енергії для місцевих загальних судів та територіального управління.

З метою безперебійного постачання теплової енергії для Вінницького міського суду Вінницької області, Вінницького районного суду Вінницької області,  Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області, Козятинського міськрайонного суду Вінницької області, Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області та Ладижинського міського суду Вінницької області проведено переговорну процедуру закупівлі послуг із постачання теплової енергії в гарячій воді відповідно до вимог чинного законодавства України.

Враховуючи специфіку надання послуг теплопостачання було проведено переговори з представниками постачальних організацій та підписано протоколи переговорів:

- для Вінницького міського суду Вінницької області, Вінницького районного суду Вінницької області та Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області шляхом з Комунальним підприємством Вінницької міської ради «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

- для Козятинського міськрайонного суду Вінницької області з Комунальним підприємством «ЧИСТЕ МІСТО» Козятинської міської ради;

- для Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області з Могилів-Подільським Міським комунальним підприємством «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК»;

- для Ладижинського міського суду Вінницької області з АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» в особі ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «ЛАДИЖИНСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ».

За даними, розміщеними на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України (www.amc.gov.ua), згідно реєстру суб’єктів природних монополій у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення зазначені установи, як суб’єкти природної монополії, займають монопольне (домінуюче) становище на ринку транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами – в межах діючих мереж на території Вінницької області, відповідають встановленим критеріям, зареєстровані, мають ліцензію, а також мають досвід виконання аналогічних договорів.

Крім цього, Замовник здійснює закупівлю в Учасників у зв’язку з відсутністю конкуренції щодо вибору постачальника з технічних причин, оскільки мережі Замовника приєднані безпосередньо до потужностей Учасників. Теплова енергія в гарячій воді транспортується до Ладижинського міського суду Вінницької області по тепломережі АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» в особі ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «ЛАДИЖИНСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО». Інші тепломережі підключені до Ладижинського міського суду Вінницької області та постачальники теплової енергії у м. Ладижин відсутні.

У результаті проведеної переговорної процедури укладено договори на закупівлю послуг теплової енергії з відповідними постачальниками.