flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придбання електроенергії для Вінницького міського суду.

У зв’язку з достроковим розірванням (за ініціативою електропостачальника - ТОВ «Вінницягаз Збут») договору про постачання електричної енергії, виникла нагальна потреба здійснити закупівлю електричної енергії для Вінницького міського суду Вінницької області, що розміщується за адресою: м. Вінниця, вул. Грушевського, 17.

Законом України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) встановлено, що переговорна процедура закупівлі використовується замовником як виняток і відповідно до якої замовник укладає договір про закупівлю з учасником після проведення переговорів з одним або кількома учасниками. При цьому згідно з пунктом третім частини другої статті 40 Закону переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі розірвання договору про закупівлю з вини учасника на строк, достатній для проведення тендера, в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в договорі про закупівлю, який розірваний з вини такого учасника. Застосування переговорної процедури закупівлі в такому випадку здійснюється за рішенням замовника щодо кожного тендера.

Враховуючи вищевикладене, та з метою забезпечення належного функціонування  та здійснення судочинства Вінницького міського суду Вінницької області територіальним управлінням прийнято рішення застосувати переговорну процедуру закупівлі відповідно до пункту третього частини другої статті 40 Закону.

Керуючись вимогами Закону, територіальним управлінням проведено переговори з представником ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», визначено умови закупівлі електроенергії та підписано відповідний протокол переговорів.

У результаті проведеної переговорної процедури, після закінчення періоду прийому оскаржень щодо кваліфікації учасника, буде укладено договори на закупівлю електричної енергії з відповідним постачальником.