flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придбання електричної енергії для місцевих загальних судів та територіального управління.

З метою безперебійного постачання електроенергії місцевим загальним судам та територіальному управлінню наразі проводиться переговорна процедура закупівлі електричної енергії відповідно до вимог чинного законодавства України.

Постачальником універсальних послуг на території Вінницької області є ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», що підтверджується Постановою НКРЕКП № 2280 від 02.12.2020  «Про встановлення тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», на якого відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» покладається виконання функції універсальної послуги на закріпленій території.

Враховуючи об’єктивну відсутність конкуренції щодо постачання електричної енергії як універсальну послугу та керуючись п.2 ч.2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі», з метою укладення договору про закупівлю електричної енергії територіальним управлінням проведено переговори з представником учасника - ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», який підтвердив можливість постачання електроенергії  місцевим загальним судам Вінницької області та ТУ ДСАУ в Вінницькій області протягом 2022 року.

Під час переговорів обговорено умови закупівлі електроенергії та підписано протокол переговорів.

Крім того, для забезпечення безперебійного постачання електроенергії для Вінницького міського суду, електроустановки якого приєднані до електричних мереж з договірною потужністю більше 50 кВт та враховуючи, що вартість закупівлі перевищує 200 тис. грн. територіальним управлінням оголошено процедуру закупівлі «Відкриті торги».