flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пропозиція

16 листопада 2016, 12:52

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА (Пропозиція)

на добудову (реконструкцію) незавершеного будівництвом інженерно-лабораторного корпусу 9-ти поверхової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17

 

         В оперативному управлінні Державної судової адміністрації України перебуває незавершене будівництво інженерно-лабораторного корпусу 9-ти поверхової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17. Загальна площа будівлі 6667м. кв.; загальна площа земельної ділянки 0,305 га.; стан готовності 45 відсотків; наявність трансформаторної підстанції та можливість під’єднання до міських комунікацій. Наявність пальового фундаменту для будівництва ще однієї 9-ти поверхової будівлі.

         Дана публічна пропозиція подається у відповідності до вимог ст. 641 Цивільного кодексу України та з метою отримання пропозицій (за формою, що розміщена на веб-сайті територіального управління vn.court.gov.ua у розділі «Інформація для громадян» /Публічна оферта/) від потенційних інвесторів для проведення прозорого конкурсного відбору та укладення договору про спільну діяльність, проект якого розміщений на веб-сайті територіального управління vn.court.gov.ua у розділі «Інформація для громадян» /Публічна оферта/.

         Зацікавлених юридичних осіб просимо надавати пропозиції до 15 грудня 2016 року за адресою: м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17 Територіальне управління.

         Дата, час, місце та умови конкурсного відбору потенційного інвестора будуть доведені до юридичних осіб, які надішлють свої пропозиції, в окремому порядку.

         Довідкова  інформація за тел. (0432) 533695