flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект договору

16 листопада 2016, 12:50

ДОГОВІР ПРО СПІЛЬНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

 

м. Вінниця                                                                     «___» __________ 20___ р.

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області (Сторона 1), в особі начальника управління Білика В.В., що діє на підставі Положення про Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області, затвердженого Головою Державної судової адміністрації України 25.09.2015, та

______________________________________________________________________________________ (Сторона 2), в особі _______________________, що діє на підставі __________________________________________, уклали цей Договір про наступне.

 

1. Загальні засади

 

1.1.         Метою вказаного Договору є:

- забезпечення службовим житлом працівників судової системи;

- забезпечення  Територіального   управління   Державної   судової   адміністрації України в Вінницькій області службовим приміщенням.

1.2.         Терміни, що вживаються у цьому Договорі мають наступне значення:

Об’єкт – об’єкт незавершеного будівництва, розташований за адресою: місто Вінниця, вулиця 600-річчя, 17.

Працівник судової системи – судді та працівники апаратів судів загальної юрисдикції, працівники Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

 

2. Предмет Договору

 

2.1. Предметом цього Договору є комплекс заходів, що вживатимуться Сторонами з метою завершення будівництва Об’єкту.

            2.2. Для реалізації положень Договору залучаються наступні ресурси:

від Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області - Об’єкт та будівельні матеріали, що були придбані раніше, а також фінансові ресурси наявні на зазначені цілі;

від ____________________________________________ - фінансові ресурси для виготовлення проектно-кошторисної документації, завершення будівництва Об’єкту та введення його в експлуатацію.

 

3. Права та обов’язки Сторін

 

3.1. Сторони мають право:

3.1.1. Вимагати від іншої сторони належного виконання зобов’язань, визначених цим Договором.

3.1.2. Отримувати від іншої сторони інформацію щодо стану виконання зобов’язань, визначених цим Договором.

3.2. Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області зобов’язується:

- укласти договір з Вінницькою філією ДП «Судовий будівельно-експертний центр» щодо перепроектування, будівництва та технічного нагляду за проведенням будівельних робіт;

- після завершення будівельних робіт та наявності 100% ступеня готовності Об’єкту ввести його в експлуатацію;

- після завершення будівництва та введення в експлуатацію Об’єкта здійснити передачу житлового фонду, розташованого на 4,5,6,7,8,9 поверхах Об’єкта _________ ___________________________________________________________________;

- після завершення будівництва та введення в експлуатацію Об’єкта використовувати 1 поверх в якості адміністративного приміщення;

- після завершення будівництва та введення в експлуатацію Об’єкта на 2 та 3 поверхах сформувати фонд службового житла для працівників судової системи.

3.3. _____________________________________________________зобов’язується:

- укласти договори з Вінницькою філією ДП «Судовий будівельно-експертний центр» на виготовлення проектно-кошторисної документації та на проведення будівельних робіт Об’єкта;

- забезпечити фінансування для виготовлення проектно-кошторисної документації та завершення будівництва Об’єкту;

 

4. ВИРіШЕННЯ СПОРІВ

 

4.1. Сторони зобов’язуються вирішувати спори шляхом проведення переговорів з метою вирішення спірних питань.

4.2. У разі неможливості вирішення спору шляхом переговорів сторони вправі звернутись до суду відповідної юрисдикції.

 

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

 

         5.1. Сторона, що порушила зобов’язання, визначені Договором, зобов’язана відшкодувати збитки іншій стороні, якщо збитки були заподіяні неналежним виконанням зобов’язань винною стороною.

 

6. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

 

6.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання обов'язків за цим Договором, якщо воно трапилось внаслідок обставин непереборної сили.

6.2. Під форс-мажорними обставинами розуміють зовнішні та надзвичайні обставини, що не існували під час підписання цього Договору.

6.3. Форс-мажорними обставинами визначаються такі обставини: пожежі, повені, землетруси та інші.

 

 

7. ОСОБЛИВІ УМОВИ

 

         7.1. Сторони домовились про те, що Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області здійснює координацію спільних дій та здійснює ведення спільних справ від імені Сторін для реалізації положень Договору.

         7.2. Сторони домовилися, що правовий статус майна учасників визначається у формі спільної часткової власності. При цьому після введення Об’єкта в експлуатацію власником приміщень на 1-3 поверхах Об’єкта стає Державна судова адміністрація України, а власником приміщень на 4-9 поверхах Об’єкта стає _____________________ ___________________________________________________________________________.

         7.3. Сторони домовилися, що кожна Сторона не вправі використовувати свою частку майна в цілях, що суперечить Договору, а також не вправі розпоряджатися своєю часткою у спільній власності без згоди іншої Сторони до виконання зобов’язань за Договором.

 

8. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ

 

8.1. Даний Договір здобуває силу з моменту його підписання Сторонами та діє до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за цим Договором, але не більше 3-х років з дня його підписання. Одностороння зміна або розірвання цього Договору не допускається.

8.2. Після підписання даного Договору всі попередні переговори по ньому, листування, що передує Договору, втрачають чинність.

8.3. Зміни й доповнення, додаткові угоди й додатки до цього Договору є його невід'ємною частиною й мають юридичну силу у випадку, якщо вони укладені у письмовій формі й підписані уповноваженими на те представниками Сторін.

8.4. Всі правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням умов даного Договору й не врегульовані ним, регламентуються нормами діючого в Україні законодавства.

8.5. Договір укладений у двох примірниках, по одному для кожної Сторони, що мають однакову юридичну силу.

 

ПІДПИСИ СТОРІН